Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: palomnik
Категория: Други
Прочетен: 603614
Постинги: 346
Коментари: 0
Гласове: 730
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Ако се интересувате от християнство, тук е информацията
2. Изкуство, наука, творчество
3. Животът такъв, какъвто аз го виждам
4. Моите интереси в областта на науката
5. Еврейска песен - "Ерусалим от злато"
6. Еврейска песен
7. За вас, младежи - чудесен български християнски сайт със списание
8. Внимание - за всички християни - интересен български християнски сайт - четете тук
9. Християнство Топ 10
10. Протестантство - портал
11. Манастири - информация
12. Секти - за да сме осведомени
13. Християнство.нет
14. Християнски тулбар
15. Православен богословски форум Логос
16. Моят молитвен кръг
17. Моята страница за контакти, въпроси и отговори в Yahoo
18. Ето християнска танцова трупа Инфюжън
19. Моята любима българска християнска певица от църква Ново поколение - Дани Грейпс
20. Всичко за Израел
21. Мак Хамънд - насоки в трудности, проповедник
22. Питър Вагнер - молитвено движение
23. Тук ще научите за библейския начин да управлявате парите си - Краун Министрис
24. Най-лесно достъпното, без изпити, но с диплома библейско училище, кореспондентски курс с видеоуроци, има го в България
25. Сайтът на човека без ръце и крака
26. Блогът на човека без ръце и крака
27. Нийл Андерсън - Свобода в Христа
28. Нийл Андерсън - основни точки в поучението
29. Нийл Андерсън - Демоничното обладаване и новият вид клинично освобождаване
30. Ако сте болни и не можете да посещавате църква
Постинг
26.04.2014 21:02 - МОЛИТВА НА ПОКАЯНИЕ - ТЪРСЕТЕ ГОСПОДА ДОКЛЕ МОЖЕ ДА СЕ НАМЕРИ !
Автор: palomnik Категория: Други   
Прочетен: 670 Коментари: 0 Гласове:
0



 МОЛИТВА НА ПОКАЯНИЕ - радио „Вот”
ТЪРСЕТЕ ГОСПОДА ДОКЛЕ МОЖЕ ДА СЕ НАМЕРИ !
Господи, дай ни сили да осъзнаем всичко, за което Ти ни предупреждаваш и Те молим, Господи, да приемем на сериозно и коленете ни да не се изправят докато не изпросим милост от Теб. Господи, в Теб е нашата надежда. Помогни ни, Господи, имай милост. Очисти ни, Боже! Съживи ни и ни опази, защото няма към кого друг да извикаме. Имаме само Тебе, Господи и от Теб просим милост. Заставаме пред Теб, Свети и Всемогъщи Отче и молим за милост. Молим Те Велики и Страшни, Който пазиш завета към ония, които Те любят и пазят Твоите заповеди. Съгрешихме. Постъпихме беззаконно и действахме нечестиво. Отклонихме се от Твоите заповеди и от Твоите наредби. Не послушахме слугите Ти – пророците, тези, които говориха в Твое име на управителите ни, на духовните ни водачи, на бащите ни и на целия ни народ в страната ни. У Тебе, Господи, има правда, а у нас срам на лицето както и днес у всеки българин, както и ония, които са ближни така и ония, които са далечни, които си разпилял в далечни страни поради нашето отстъпление, с което отстъпихме от Теб. Господи, срам на лицето подобава на нас, на управниците ни, на духовните ни водачи и на бащите ни, защото съгрешихме пред Теб. 
На Господа нашия Бог принадлежат милост и прощение. Защото се възбунтувахме против Него и не послушахме гласа на Господа, нашия Бог, да ходим според Неговите заповеди, които ни е дал чрез слугите Си апостолите и пророците Си. Да, цяла България престъпи Твоя закон, за да не слуша Твоя глас. По тази причина се изляха върху нас проклятието и клетвата написани в Словото Ти, защото съгрешихме пред Теб. И Господ изпълни думите Си, които изрече против нас, против нашите управници и против духовните ни водачи и направи голямо бедствие, което не е било скоро и което се извършва против българския народ. Всичкото това зло както е писано в Словото Ти дойде върху нас. Но пак не се молехме пред Господа, нашия Бог, за да се върнем от беззаконията си и да постъпваме разумно според Твоята истина. Ето защо, Господ е бдял за това зло и вече го е докарал върху нас. Господ, нашият Бог е справедлив във всичките Си дела, които върши и ние не послушахме гласа Му. И сега, Господи Боже наш, Който си извел людете Си от света с мощната Си ръка и си спечелил за Себе Си име, каквото имаш днес. Съгрешихме, извършихме нечестие. Господи, според всичката Твоя правда, нека гневът и яростта Ти се отвърнат от България, Твоята България! Поради нашите грехове и греховете на бащите ни в България и Твоите люде, станахме за укор на всички, които са около нас. И сега, чуй, Боже наш, молитвите на слугите Ти и молбите им и заради Теб, Господи, осияй с лицето Си върху запустелите Си светилища. Боже мой, преклони ухото Си и послушай! Отвори очите Си и виж опустошенията ни. Погледни на Твоите люде, които се наричат, защото ние принасяме прошенията си пред Теб, надявайки се не на нашата праведност, а на Твоето велико милосърдие. Господи, дай внимание и подействай. Да не закъснееш заради Себе Си, Боже мой! Твоето Име се призовава цяла България. В Името на Твоя Единороден Син Ти се молим и посмяхме да попросим всичко това, Свети и Всемогъщи Отче.
Амин!



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене